Guild of Maintainers Forum

It is currently 17 Dec 2018, 12:42 am

All times are UTC - 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: 08 Jan 2011, 05:18 pm 
Offline
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 12 Nov 2007, 05:45 am
Posts: 2077
KI Number: 37681
Alternate Avie: Andy Legate ....... uhm.......
Nyn is going to be taking the board down tomorrow. She's just about done tranfering things. We're going to take the board down tomorrow and finish up. The board will remain down for most likely 24 hours until the new IP propagates.

We hope to be back up soon! :D

_________________
Find Me On Facebook
OSCAR
Image

My Navy Brag Page


Top
 
PostPosted: 08 Jan 2011, 07:27 pm 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 28 Feb 2009, 11:43 am
Posts: 151
KI Number: 777796
Alternate Avie: Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
I would say more likely upto 24 (I think some hosts will say 24-48) hours, I personally have seen IP propagate in as little as an hour or two.

Anyways hope to see ya on the flip side when you get it moved.


Top
 
PostPosted: 09 Jan 2011, 05:08 am 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 19 Feb 2008, 09:20 pm
Posts: 141
Location: Australia
KI Number: 239263
Thanks Andy for letting the forum members know.


Top
 
PostPosted: 10 Jan 2011, 07:47 pm 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 28 Feb 2009, 11:43 am
Posts: 151
KI Number: 777796
Alternate Avie: Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
K I am having some trouble here. I am coming through an anonymous surf site to access GoMA. Any other way results in Server Not Found. The links worked fine this morning before I left for work. After I got home this evening it nolonger worked for me, as like I said all I get now is server not found.


Top
 
PostPosted: 10 Jan 2011, 07:59 pm 
Offline
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 12 Nov 2007, 05:45 am
Posts: 2077
KI Number: 37681
Alternate Avie: Andy Legate ....... uhm.......
Ah!

We fixed some things.

Go back to using:

http://www.guildofmaintainers.org/Forum

To access the forums. Make sure you use a big "F" in the word forum. And clear you cookies before you try to log on.

_________________
Find Me On Facebook
OSCAR
Image

My Navy Brag Page


Top
 
PostPosted: 10 Jan 2011, 08:10 pm 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 28 Feb 2009, 11:43 am
Posts: 151
KI Number: 777796
Alternate Avie: Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
Andy I have, repeatedly. I tried http://www.guildofmainters.org/ also and got the exact same results. I even tried the IP that Nyn posted before the IP propogated. All I am getting is Server Not Found, regardless of where I tell my browser to look.


Attachments:
Error.jpg
Error.jpg [ 149.22 KiB | Viewed 6547 times ]
Top
 
PostPosted: 10 Jan 2011, 08:33 pm 
Offline
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 12 Nov 2007, 05:45 am
Posts: 2077
KI Number: 37681
Alternate Avie: Andy Legate ....... uhm.......
Again, have you cleared your cookies in your browser? In Firefox, click on Tools, Options, then on the Privacy tab, then click on Show Cookies. Then find the button that says Remove All Cookies (i've tried just clearing for a web site, but it never works for me).

_________________
Find Me On Facebook
OSCAR
Image

My Navy Brag Page


Top
 
PostPosted: 10 Jan 2011, 09:06 pm 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 28 Feb 2009, 11:43 am
Posts: 151
KI Number: 777796
Alternate Avie: Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
Did that this morning when I had trouble logging in. I will do it again just to be on the safe side.

Edit: Nope same result.

Edit 2: Tried with IE, same result so its not just Firefox. Could be a router between me and the server GoMA is on is down. I will try again in the morning and see if I can make any headway then.


Top
 
PostPosted: 11 Jan 2011, 06:30 am 
Offline
Guild Member
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 28 Feb 2009, 11:43 am
Posts: 151
KI Number: 777796
Alternate Avie: Jayden Halliwell (IC Explorer) - 54404
K an update, I had tried yesterday the IP Nyn had given and had been getting a 404 file not found. Tried that again today and finally found the correct URL for the forum. And that is how I am connecting now is through the IP address.

After 8 hours and turning off the computer and restarting it, I continue to get Server Not Found for the URL. I wish I knew why it worked before you fixed the URL and afterwards it doesn't. It had already propogated for me so it should still have worked regardless of what URL was used. Still with the fact I can get here through the URL it does sound like it is not a router but for some reason the domain for me at least has unpropogated since yesterday morning and I am having to wait for it again.


Top
 
PostPosted: 11 Jan 2011, 06:43 am 
Offline
User avatar
Send private message  Profile

Joined: 12 Nov 2007, 05:45 am
Posts: 2077
KI Number: 37681
Alternate Avie: Andy Legate ....... uhm.......
Well we had to finish a step in the move. In order to retain our original URL address, I had to go in and update the Nameservers on the place where we own our domain name (Mydomain.com).

That was to get rid of the silly "~guildof1" out of our domain name, as that's suppose to be a temporary thing.

However, it can take up to 72 hours for that to propagate.

We were also having issues with some links because of the letter "F", heh, in the word "Forum". I've just repaired our web page, and made the link to the forums from it working. It also now shows all recent topics from the forum.

Now the original URL is working just fine for people like me, and D'Lanor (who's over in Europe), but I need to give it more time before I do anything else.

So let's wait another day and see what happens.

_________________
Find Me On Facebook
OSCAR
Image

My Navy Brag Page


Top
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  
Myst and Uru are © of Cyan Worlds Inc. All rights reserved.
Images from Myst Online: Uru Live are used by permission of Cyan Worlds.